Gorakuten
Image default
Reference / Education

Zonder de HP PageWide printer, hadden we nooit zo snel kunnen werken!

Sinds wij in het bedrijf de HP PageWide printer hebben gekocht, maakt het ons alleen maar gemakkelijker om opdrachten sneller uit te voeren en te leveren! De printer die we hiervoor hadden, hadden we niet zo heel lang geleden gekocht. Helaas was hij van slechte kwaliteit en waren al de documenten die eruit kwamen niet bepaald goed. Daarom hadden we met het bedrijf besloten om deze printer terug te brengen en een andere aan te schaffen.

Een HP PageWide overwegen

Samen met mijn collega’s twijfelde we eerst om een andere printer aan te schaffen dan de HP PageWide printer. We hadden namelijk een andere hele goede printer gezien voor maar weinig geld. Alleen deze was wel wat minder sterk in grafische documenten dan de HP PageWide. Op een gegeven moment hadden we echt groepen in het bedrijf die allemaal verschillende dingen zeiden over de twee verschillende printers. Ik raakte er zelf van in de war en ging dus op zoek naar professionele hulp.

Advies van Repromat

Met dit discussie gingen we advies vragen bij experts op dit gebied. Deze vonden we snel via de website van Repromat. We legde daar ons probleem uit en vroegen wat voor ons de beste keuze was aan de hand van ons bedrijf en klanten. Daar bleek toch de HP PageWide printer de beste te zijn. Deze is super snel en hoge kwaliteit met het afdrukken van documenten. Deze konden we meteen bij hen bestellen en laten bezorgen bij ons op kantoor. We hadden geen betere printer kunnen hebben! Hij doet wat hij moet doen en onze klanten zijn zeer tevreden over onze resultaten!

Contact met Repromat

Wilt u ook professioneel advies op het gebied van printers en scanners? Dan kunt u terecht op de website van Repromat waar u alles kan vinden qua informatie over onze producten en diensten die wij aan u leveren. Bovendien kunt u ook terecht in onze showroom. Daar kunt u alle producten bewonderen en uitproberen om te kijken of het apparaat bij u past. Hopelijk zien wij u daar en kunnen wij u optimaal helpen.