Gorakuten
Image default
Reference / Education

Zeilschool

Genieten van een leuke zeilles

Wat is er mooier dan een dag op het water spenderen? Een dag waarin je bezig bent met de boot, het water en de wind? Zeilen is heerlijk. Zeilen is iets wat menig mens een vrij gevoel geeft. Tegenwoordig wordt het vooral als sport en hobby beoefend. Het is leuk, actief en geeft een gevoel van voldoening. Wel is het zo dat zeilen vrij ingewikkeld is. Daarom is het altijd verstandig om zeillessen te nemen. Met goede zeillessen zal je zien dat je binnen no time zelf op het water vaart.

Een CWO gecertificeerde zeilschool!

Zeilschool De Randmeren is CWO (Commissie Watersport Opleidingen) gecertificeerd. Een diploma van zeillessen van De Randmeren is dus niet zomaar een loos papiertje. Dit merk je ook zeker aan de kwaliteit van de lessen. De instructeurs zijn enthousiast en ervaren. Ervaren op gebieden als wedstrijdzeilen of zelfs de moderne watersport Foilen. Bij De Randmeren krijg je les op maat, op een gepast niveau. Van jong tot oud, voor iedereen is er plek.

Zeilschool De Randmeren

Ziet u het ook wel zitten om heerlijk te gaan zeilen bij een gecertificeerde zeilchool? Neem dan vooral een kijkje op de website. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via de mail met specifiekere vragen: info@derandmeren.nl.

https://www.derandmeren.nl/zeilschool/