Gorakuten
Image default
Reference / Education

WFT basis examen voorbereiden

WFT basis examen voorbereiden

Bereid je goed voor op het WFT basis examen. Via wftbasisexamen.nl vind je de officiële lesstof van het NIBE SVV 2017/2018. Het is de actuele informatie die volledig wordt aangeboden door Wft Premium! De samenvatting kun je betaald downloaden. De oefenvragen en proefexamens worden volledig gratis aangeboden!

Wet op het financieel toezicht

Het uitgebreide stelsel van toezicht op financiële ondernemingen dat we in Nederland kennen (toezicht op banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen e.d.) is daarmee voor een groot deel geregeld in één wet, met daarop gebaseerde lagere regelgeving.

WFT basis samenvatting 2017 2018

De uitgebreide WFT basis samenvatting kun je niet meer gratis verkrijgen. Vanwege kwaliteitsslagen is ervoor gekozen om de samenvatting aan te bieden voor slechts € 6,95 en de online oefenvragen en proefexamens GRATIS aan te bieden. De samenvatting is gebaseerde op het officiële lesmateriaal van NIBE-SVV. De samenvatting is geschikt voor examens die afgelegd worden over 2017 en 2018. Wij zullen ook in het volgende jaren de website updaten, zodat ook voor 2019 examens de lesstof actueel zal zijn! Bekijk de website voor meer informatie.

 

WFT basis oefenvragen 2018

Om jou zo goed mogelijk  voor te bereiden is het aan te raden om veel oefenvragen en WFT ba

sis oefenexamens te maken. De oefenvragen zijn per onderwerp te maken. Op deze manier kun je de lesstof oefen die je nog niet heel goed beheerst of waarvan je wilt weten of de lesstof beheert. Beantwoord jij tenminste 75% van de vragen goed, dan kun je verder gaan met het lezen van de samenvatting. Beantwoord je minder dan 75% goed, dan is het raadzaam om dat gedeelte van de samenvatting opnieuw door te nemen. Focus je dan op de vragen die jij fout had beantwoord.

 

Deel en like!

De WFT basis oefenvragen en oefenexamens worden jou helemaal gratis aangeboden. Deel en like onze website als tegenprestatie!

Jij helpt andere makkelijker deze website te vinden en daarnaast zijn wij afhankelijk van advertentie inkomsten om de website te kunnen blijven onderhouden. Een kleine moeite maar van enorme toegevoegde waarde!

Veel succes met het doornemen van de samenvatting en het maken van het WFT basis examen 2017/2018.