Gorakuten
Image default
Reference / Education

Webdesign bureau

 

Zoekt u een degelijk webdesign bureau waar u uw website kunt laten maken voor de beste tarieven en hoge kwaliteit? Bij SAM Design kunt u services krijgen om een topkwaliteit website te laten bouwen door ervaren webontwikkelaars. Er zijn vele wegen die genomen kunnen worden om tot een uitstekend resultaat te komen. Zo kunt u bij ons webdesign bureau vele keuzes maken omtrent de verbetering van uw design en huisstijl, de gebruikersvriendelijkheid, de responsiveness, maar ook de vindbaarheid op het internet.

Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw CMS keurig geïnstalleerd wordt en dat alle updates en plug-ins bijgewerkt en functioneel zijn. Daarnaast kunt u bij ons webdesign bureau terecht indien u prangende vragen hebt.

Webontwikkelaars verbeteren uw site

Laat elk onderdeel van uw site verbeteren door de webontwikkelaars van ons webdesign bureau in te schakelen. Zo zorgen onze webdesigners ervoor dat uw webpagina’s snel laden waardoor u klanten kunt behouden. Indien een pagina erg langzaam laadt kunnen bezoekers afhaken en een andere, snellere bedrijfssite, bezoeken.

Door de responsiveness te verbeteren kan ons webdesign bureau ervoor zorgen dat de algemene prestaties ontzettend verbeteren, maar ook de toegankelijkheid voor uw webbezoekers. Gebruikers van smartphones kunnen uw pagina’s daarnaast beter bezichtigen door het ontwerp van het webdesign dat zich aanpast aan individuele schermformaten. Zodoende kan een webdesign bureau zorgen voor een betere kwaliteit van uw bedrijfswebsite.

Nuttig CMS systeem

Hebt u liever een makkelijk hanteerbaar CMS? Ons webdesign bureau is in staat om websites te maken met WordPress, Magento, Drupal, Joomla! en meer. Deze nuttige contentmanagementsystemen zijn uitermate goed in het bijeenhouden en overzichtelijk maken van uw content. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk internetpagina’s toevoegen, verwijderen en bewerken. Er wordt bijgehouden op welke datum dit gebeurde en wie dat heeft gedaan. Zo kunnen werknemers onderling nagaan wat er is gebeurt en door wie.

Wenst u ook een overzichtelijk en degelijk CMS zoals bijvoorbeeld WordPress? Laat dat dan over aan de professionele webontwikkelaars van ons webdesign bureau.