Gorakuten
Image default
Reference / Education

Waar kun je het best je scriptie laten nakijken?

Waar kun je je scriptie laten nakijken?

Het schrijven van een scriptie is een grote opgave. Het bezorgt veel studenten stress, kopzorgen en soms slapeloze nachten. Het is niet zomaar een taak, het gaat om het afronden van je studieloopbaan. Nu de eisen bij universiteiten en hogescholen steeds stenger worden, doen velen een beroep op nakijkbureaus of bureaus voor scriptiebegeleiding, die studenten ondersteunen met scriptiebegeleiding, en waar studenten hun verslag, thesis of scriptie kunnen laten nakijken.

Het is lastig om te bepalen voor welk nakijkbureau je moet gaan, want het is vooraf niet volledig in te schatten welke kwaliteit je krijgt. Daarnaast kun je een dubbeltje maar een keer uitgeven. Je dient altijd voldoende informatie te verzamelen voordat je een service kiest. Veel studenten hebben twijfels ten aanzien van dergelijke bureaus. Ze vrezen dat ze geen waar voor hun geld krijgen, of denken zelfs dat het louche bedrijven zijn. Het tegendeel is vaak waar. De bekendere bedrijven hebben kwaliteit hoog in het vaandel en kunnen het niveau van een scriptie drastisch opkrikken. Het zijn serieuze bedrijven die het allerbeste proberen te bieden. 

Er zijn echter vele aanbieders op de markt. Een bureau dat goede reviews heeft en beoordelingen, en dat tevens een van de pioniers was op het vlak van het nakijken van scripties, is Scriptium. Dit bedrijf is voor vele studenten een waardevolle ondersteuning gebleken, tijdens en na het schrijven van hun thesis, en het bedrijf kijkt duizenden scripties en proefschriften per jaar na. Naast een taalcorrectie biedt Scriptium feedback op de opbouw en structuur van een scriptie (rode draad). Daarbij is het een specialist op het gebied van inhoudelijke controle van wetenschappelijke teksten. Om die reden maken zelfs promovendi gebruik van Scriptium. 

De tarieven zijn voordelig (al vanaf 0,007 cent per woord kun je je scriptie, thesis of verslag laten nakijken), en de nakijktermijnen snel: binnen 20 uur krijg je een verbeterde versie van je scriptie terug, soms volledig herschreven. De correctoren en begeleiders die bij scriptium zijn aangesloten, zijn taal- en vakspecialisten, en worden goed getraind om de allerbeste service en correctie te bieden. Scriptium heeft voor elk vakgebied een specialist in huis, en voor elk probleem in een scriptie is het in staat een oplossing te geven. 

Naast het nakijken van scripties, biedt Scriptium scriptiebegeleiding aan. Dat maakt van Scriptium het meest complete scriptiebureau op de markt, en haast een garantie voor een leesbare en inhoudelijk sterke scriptie. 

http://www.scriptium.nl