Gorakuten
Image default
Reference / Education

Volg een traineeship bij de overheid

Werken bij de overheid? Dat kan na het afronden van een bachelor of masterdiploma al gauw via Newpublic. Ga aan de slag als trainee en leer terwijl u werkt. Het volgen van een traineeship overheid geeft u unieke arbeidsmogelijkheden. Hoe het precies werkt? Dat leest u hier.

Hoe ziet een Overheid traineeship eruit?

Tijdens uw overheid traineeship werkt u bij een overheidsinstelling. U leert hoe de praktijk er van dichtbij uitziet. Daarnaast volgt u een intensieve studiemodule die u meer diepgang geeft over zaken. Als trainee bent u volop werkzaam in een officiële functie. Werkend als projectleider, dagvoorzitter of communicatiespecialist. U kunt uw kennis vanuit de studieachtergrond, direct in de praktijk toepassen.

Voor wie zijn de overheidtraineeships?

Iedereen met een afgeronde bachelor of masteropleiding in een richting die interessant is voor overheidswerkzaamheden, kan aanspraak doen op een traineeship overheid. Ook als u al werkervaring heeft, bent u welkom voor een traineeship, mits de werkervaring niet langer dan drie jaar is. Wilt u weten of het volgen van een traineeship iets voor u is? Doe de test op de website van Newpublic.

Zet uw kennis om tot unieke arbeidsmogelijkheden. Ga direct aan de slag bij de overheid als trainee en geniet van unieke arbeidsmogelijkheden. Na het afronden van uw traineeship overheid, kunt u in veel gevallen direct aan de slag bij dezelfde instelling. Wilt u meer informatie over het volgen van de traineeship? Bekijk dan de website van Newpublic.