Gorakuten
Image default
Reference / Education

Vacatures Schadebehandelaar

Samen succesvol bij Rochewood

Rochewood is een jonge onderneming die succesvol is als dienstverlener op het terrein van banking en insurance. De dienstverlening bestaat uit het leveren van tijdelijke specialisten op specifieke kennisgebieden. We timmeren sinds 2011 aan de weg met onze onderscheidende filosofie waarbij we onze gedetacheerde collega’s ondersteunen, opleiden en coachen tot persoonlijke, professionele groei. Elk van onze mensen is een specialist met de drive om waarde toe te voegen aan de organisatie waarin ze opereren. Daarbij is het fijn om af en toe te ervaringen uit te kunnen wisselen met collega’s, want alleen samen kunnen we succesvol zijn. 

Op zoek naar de perfecte match

Rochewood heeft vacatures voor schadebehandelaars die geplaatst kunnen worden bij onze opdrachtgevers. We zoeken regelaars die als spin in het web schades afhandelen. Een goede communicatie met de cliënt is daarbij cruciaal. Verder zorg je ervoor dat het afhandelingsproces soepel verloopt en geen nodeloze vertraging oploopt. Uiteraard willen we graag weten waar je expertise ligt. Ben je vooral thuis in brandschade? Of zijn motorrijtuigen of letselschade helemaal jouw ding? We ontvangen aanvragen voor schadebehandelaars op veel verschillende expertisegebieden, zodat we een perfecte match tussen jouw expertise en de wensen van onze opdrachtgever kunnen creëren.

Bekijk de vacatures schadebehandelaars op onze website

Rochewood staat in de markt bekend als een professionele dienstverlener die snel kan schakelen, vaak de perfecte match kan leveren en altijd het belang van de opdrachtgever centraal stelt. Wil je ook deel uitmaken van dit team en een volgende stap in je carrière maken? Bekijk dan onze vacatures voor schadebehandelaar. Je kunt ook een open sollicitatie op onze website opstellen. Heb je minimaal 3 jaar ervaring als schadebehandelaar, heb je de WFT-certificaten Basis en Schade particulier in bezit en heb je de drive om het meeste uit je loopbaan te halen? Dan willen we graag kennis met je maken.

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/