Gorakuten
Image default
Reference / Education

Taxi op Amsterdam Schiphol Aiport

Goede taxiservice met een Schiphol taxi

Met een Schiphol taxi van Goedkoopnaarschiphol.nl hoeft u niet voor alle bagage te zorgen, maar kunt u ook genieten van de rit naar de luchthaven. Als u met uw ouders op reis gaat dan lukt dat prima met een lage of hogere instap. 

Als u deur-tot-deur-service wilt, is de Schipholservice naar de luchthaven wellicht een goede betaalbare optie. U vindt tal van privétaxi’s te huur op Schiphol voor de aankomst-hal en treinstationniveau op Schiphol Airport.

De reis duurt slechts 20 minuten naar Amsterdam De taxichauffeurs van Goedkoopnaarschiphol.nl in Amsterdam werken met mondmaskers en handschoenen en desinfecteren het voertuig na elke klant.

Trein het goedkoopste

De trein is een gemakkelijke en goedkope manier om naar het stadscentrum te gaan, net als de bus. U kunt het beste een vooraf geboekte Schipholtaxi boeken of gewoon een taxi van de luchthaven nemen maar dan bent u meer geld kwijt. Voooraf geboekte taxi’s zijn goedkoper en rijden precies op tijd. Je kunt het vliegveld uitlopen en een Schipholtaxi nemen vanaf de standplaats, die zal  45 euro  tot 60 euro gaan kosten, afhankelijk van hoe druk de wegen zijn. Online bent u 40 euro kwijt. De trein van Schiphol Airport naar Amsterdam Centraal Station is de snelste en goedkoopste manier naar het stadscentrum. De trein rijdt 24 uur per dag en vertrekt elke 10-15 minuten tussen 06.00 uur en 01.00 uur.

U kunt uw gezin in de handen van een veilige taxichauffeur leggen. ER rijden alleen ervaren taxuchauffeurs die al een lange tijd ervaring hebben. 

Pas op op de luchthaven Schiphol

Op Schiphol moet je nog steeds oppassen voor personen die rondlopen om hun taxi diensten te aan te bieden. Houd er rekening mee dat Schipholtaxi’s op meterbasis rijden en geen vast luchthaventarieven hanteren. Veel Schiphol taxi’s zijn niet uitgerust met de beste autostoeltjes voor kinderen, autostoeltjes voor baby’s en boosters voor baby’s. Dit is ook niet verplicht van de taxiwet, klein kinderen mogen op schoot of in de heupgordel. 

Na landing contact leggen

Ale u aankomt op de luchthaven dan neem de taxichauffeur na landing contact met u op om verder af te spreken. Dan kan zijn telefonisch maar ook via whatsApp. Meestal staat de chauffeur boven bij de vertrekhal maar dat vertelt hij u precies.

Altijd een taxi of taxibus beschikbaar

Natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om een taxi of busje te bestellen als u met meer personen bent. Mercedes bussen zijn beschikbaar t/m 8 passagiers en zowel particulier al zakelijk inzetbaar.

Goedkoopnaarschiphol.nl heeft een grote verscheidenheid aan taxichauffeurs uit alle verschillende culturen. Het vervoeren van passagiers van en naar Schiphol is de hoofdactiviteit dan ook. Zij bieden vaste tarieven aan, bijvoorbeeld een Taxi van Almere naar Schiphol voor maar € 52, -. Zij bieden hoogwaardig transport tegen gunstige tarieven. Dit realiseren zij door het grote aantal taxiritten dat zij dagelijks verzorgen van en naar de diverse luchthavens.

Omdat ze ook lokale partners hebben over de hele wereld, kunnen ze u altijd de beste service garanderen! Als je bij dit taxibedrijf een Schipholtaxi boekt, doen ze er alles aan om het je naar de zin te maken! Op het boekingsplatform werken ze met internationale valuta, zodat u in uw eigen valuta kunt betalen. Zo voorkomt u miscommunicatie over prijzen en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan ​​omdat u zeker weet wat u betaalt.

De taxiservice is 24 uur per dag, elke dag van het jaar. Of u nu op de luchthaven moet zijn voor een vroege vlucht met uw gezin of een late auto naar huis wilt krijgen van een werk- of zomerfeest, Goedkoopnaarschiphol staat altijd voor u klaar. Boek een reis tegen een vaste prijs van of naar een willekeurige NL-bestemming of reis met hun, en zie meteen wat u voor betaalt. Zij bieden reizen aan tegen een vaste prijs door heel Amsterdam met speciale tarieven naar luchthavens en treinstations. Vliegt u naar Schiphol voor een zakenreis in Nederland, ook dan kan u goed gebruik maken van de diensen van Goedkoopnaarschiphol.nl 

Adres voor een Schiphol taxi

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Amsterdam
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl

Contact gegevens Almere

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
 • Adres: Roemer Visscherstraat 39, 1321 CD Almere
 • Telefoon: 036-2002285
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere-schiphol 

Contact gegevens Almere

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
 • Adres: Nobelstraat 82, 1341BH.
 • Telefoon: 036-2002285
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere