Gorakuten
Image default
Reference / Education

Schuifpuien voor buiten én binnen

Schuifpuien kunnen niet alleen geplaatst worden om een doorgang van binnen naar buiten te bieden. Het is misschien even omdenken, maar ze zijn ook uitermate geschikt om binnenshuis te installeren. Zo kunnen ze diverse ruimtes perfect met elkaar verbinden en zo uw vloeroppervlakte aanzienlijk verruimen. En toch kunt u heel eenvoudig die hele grote ruimte weer splitsen wanneer u dat nodig heeft. Het is zoals gezegd even anders denken, misschien wel uit uw comfortzone stappen, maar anders denken biedt u ongekende mogelijkheden. Een schuifpui traditioneel geplaatst in de muur van de gevel kan uw leefruimtes optisch groter laten ogen doordat de gezellige buitenruimte met de binnenruimte wordt verbonden.

Schuifpuien ook geschikt voor kleine ruimtes

Een ander voordeel van schuifpuien is dat u geen extra ruimte nodig heeft voor de draaicirkel zoals bij traditionele deuren die naar binnen of naar buiten open zwaaien. Een schuifpui opent u zonder scharnier, ze glijden langs een spoor. Dit kan een groot voordeel zijn bij een kleine ruimte. Hiermee heeft u zelfs de mogelijkheid om een bank voor de deuropening te plaatsen. Met een pui kan u ook het natuurlijke licht in uw huis wat verhogen door de grote glazen panelen.

Renovatie op de planning?

De zomer is van oudsher de perfecte tijd om een deel van het huis te renoveren en van je to-do lijst te schrappen. De zomer lijkt voor veel mensen het perfecte moment om een terrasdeur te vervangen door een pui of zelfs een groter project onder handen te nemen zoals het veranderen van een raam in een toegangsmogelijkheid tot het terras of de tuin. Maar met de professionals van Schipper Ede hoeft u niet te wachten tot de zomer, zij kunnen een schuifpui al binnen één dag voor u gereed hebben. En ze nemen alle rommel voor u mee. Of u nu een terrasdeur vervangt of een raam vergroot, u moet een aantal beslissingen nemen! Zij leveren een scala aan oplossingen om uw tuin en terras open te stellen voor uw huis. Zij bieden u de ideale optie die past bij uw persoonlijke huisstijl en smaak.