Gorakuten
Image default
Reference / Education

Ripple is beter ontwikkeld dan Bitcoin, dit is waarom:

Een aantal dagen was er groot paniek op de cryptocurrency markt. De Zuid koreaanse overheid zou namelijk hadden beslist om cryptocurrencies te verbieden. De vervolg daarvan zou zijn dat de complete handel van cryptocurrency stop zou wordne gezet. Dit soort speculaties en nieuws heeft ervoor gezorgd dat de koers van onder ander Ripple zakte naar €1,50. Toch is er vandaag weer goed nieuws, de cryptocurrency koersen proberen zich te stabiliseren wat resulteert in nieuwe beleggers en investeerders. Dat heeft weer het vervolg in de groei van de cryptocurrency markt. Vooral cryptocurrency exchanges kunnen daar goed van profiteren, zo zijn er handelaren en brokers die 0,50% rekenen op elke transactie. Momenteel heeft de koers van ripple (xrp) een daling van 6%. Dit is met een marktkapilisatiewaarde van 51300 miljoen euro een groot bedrag. De toekomst ziet er voor Ripple wel goed uit, verschillende overheden en grote banken zoals Santander en Bank of America hebben gepubliceerd dat zij steun bieden aan de ontwikkeling achter Ripple.

Bitcoin blijkt de grootste, maar valt ook hard

Dat bitcoin populair is, weet je waarschijnlijk al. Via cryptocurrency koers websites staat de munt op sinds de opkomst van cryptocurrency op de eerste plaats, maar dat zou volgens verschillende analisten niet lang meer duren. De techniek van Bitcoin is namelijk niet interessant als die van Ripple of Litecoin. Investeren in deze munten voor de “lange termijn” zou dan een verstandige keuze zijn. Je kunt bijvoorbeeld de besluit nemen om je spaargeld in deze munten te steken. Zeker in Ripple, omdat deze steun heeft van nationale instanties (waaronder Nederland) Cryptovaluta’s als Ethereum en Ripple zijn gewoon beter ontwikkeld dan Bitcoin.

De munt en investeerder betalen slechts 1,60 voor een XRP token. We raden je aan om deze website eens te bezoeken als je de waarde wilt zien en eventueel meer informatie wilt hebben over ripple: https://www.koers-ripple.nl