Gorakuten
Image default
Reference / Education

Rijschool Oegstgeest

 

Rijschool Uniek is een rijopleidingen dienstverlener in de omstreken van Oegstgeest. Met behulp van ervaren instructeurs hebben wij veel leerlingen blij gemaakt met het succesvol afronden van het rijexamen. Dit doen wij door flexibel te zijn in de manier van onderwijzen en het tempo aftasten.

Niet iedereen leert hetzelfde. Daarom is het belangrijk om te kunnen wisselen van aanpak. Sommigen zijn beter in theorie, anderen zijn beter in de praktijk. Door deze elementen te combineren en toe te spitsen kan je makkelijker aan je mindere punten werken. Dit is de kracht van de instructeurs van Rijschool Uniek: jouw plek om te leren rijden in Oegstgeest.

Diverse opties in rijlessen

Wat betreft rijlessen zijn er diverse opties beschikbaar. Om aan de diversiteit van de wensen te voldoen hebben wij verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Deze zijn gebundeld met een rijexamen erin begrepen waardoor je goedkoop uit bent met het afleggen van het eindexamen.

Omdat er zowel theorie als praktijk getoetst wordt bieden wij ondersteuning in beide. Met de rijlessen op maat van onze rijschool in Oegstgeest slaag je makkelijk voor de toets. Uit ervaring hebben wij gezien dat onzekerheid een grote rol speelt. Daarom kunnen we een tussentijdse toets afnemen om te zien hoe je er voor staat en waar de verbeterpunten liggen. Dit heeft als resultaat dat veel leerlingen een stuk gemotiveerder en sterker in hun schoenen staan voor het examen.

Rijschool op maat

Een aanpak op maat is belangrijk. Omdat autorijden (maar ook motorrijden of brommerrijden) een prominente rol inneemt het dagelijkse leven is het van belang om hier goed de aandacht bij te houden. Wij doen dat door te kijken waar de leerling zich het snelst in ziet groeien en waar hij/zij verbeteringen kan gebruiken.

Zo kan jij in Oegstgeest goedkoop je rijbewijs B of A halen bij onze rijschool. Maak kennis met de unieke leermethode en de enthousiaste rijinstructeurs van de regio. Een spoedcursus of simpelweg een opfriscursus zijn ook mogelijk!