Gorakuten
Image default
Reference / Education

Repromat zorgt voor kwaliteit

Bij Repromat heeft u een uitgebreide keuze aan apparatuur. Van grootformaat printers tot en met scanners. Van vouwsystemen tot snijplotters. Technisch of grafisch. Het belangrijkste voordeel van de aanschaf van een grootformaat printer is de manier waarop deze eersteklas grafische presentaties en aandacht strelende beelden produceert. Dat is waar ze bekend om staan. Als u uw standaard kopieerapparaat voor deze taak gebruikt, kan deze vaak niet aan de specifieke vraag voldoen. Met behulp van de geavanceerde druppel technologie die standaard wordt gebruikt bijvoorbeeld bij de HP PageWide printers van Repromat, kunt u microscopische inktdruppels afdrukken die nauwkeuriger zijn dan gewone kopieerapparaten. Met andere woorden, u krijgt resultaten met professionele helderheid die de ideeën van uw bedrijf goed weergeven. Ze zeggen dat een beeld duizend woorden waard is, en een grootformaat printer die uw behoeften beter vertaalt betekent meer verkoop, minder fouten en een beter uitziend product.

Repromat voor hét onderscheid

Repromat heeft ruime ervaring met klanten in bijvoorbeeld de bouwwereld. In de bouwwereld worden vaak fouten gemaakt als gevolg van slechte communicatie en onduidelijke bouwtekeningen. Een van de interessante methoden die bouwbedrijven zijn gaan toepassen, is het printen van hun plannen in kleur met een grootformaat printer van Repromat. Waarom zou iemand dat doen? Gekleurde plannen helpen om de belangrijke punten van een bouwplan te onderscheiden en aan te geven, en ze helpen om de communicatie te verbeteren, zodat fouten worden verminderd. Met grootformaat printers heb je een betere afdruk en zijn er minder problemen met betrekking tot de afbeeldingen en tekst op de pagina’s.

Bliksemsnelheden die elke andere printer het nakijken geeft

Heeft u een grafisch ontwerp bedrijf en bent u op zoek naar een zo hoog mogelijke productiviteit? Het grootste probleem met printen vanaf een desktop printer is hoe de snelheid niet eens kan tippen aan de meeste grootformaat printers. Om u een idee te geven, zal uw gemiddelde grootformaat printer ongeveer 15 grote posters in één uur produceren. Afgezien van de snelheid, het meest opmerkelijk is toch wel de hoogwaardige kwaliteit van de foto’s. Dit alles leidt tot een bedrijf met een hogere output, wat betekent dat u meer posters kunt plaatsen en meer klanten kunt bereiken.