Gorakuten
Image default
Reference / Education

Practitioner NLP training

Ben je toe aan positieve verandering in je leven? Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van werk, relaties of communicatie? Of zou je er graag achter komen wat je nu precies wilt in het leven? Wat je doel ook is, het begint allemaal met bewustwording. Als je niet weet waar bepaalde gedragingen of patronen vandaan komen, dan kun je ze ook niet veranderen. Door middel van een practitioner NLP training leer je waarom je bepaalde dingen denkt, doet of voelt en wat het resultaat hiervan is. Veel mensen lopen vast, omdat ze blijven hangen in specifieke gedragingen en gedachten. Als je verandering wilt in je leven, dan is het belangrijk om dit gedrag te doorbreken.

1e verdieping opleidingen

De Eerste Verdieping is een opleidingsinstituut dat practitioner NLP trainingen aanbiedt voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Heb je nu vooral het gevoel dat je brandjes aan het blussen of balletjes aan het hooghouden bent? Met een NLP opleiding van 1e-verdieping krijg je weer de touwtjes in handen. NLP geeft je het inzicht dat je nodig hebt om mogelijkheden te kunnen zien in plaats van bezwaren. Je zult in staat zijn om stappen te zetten in de goede richting, zodat je eindelijk die droom kunt waarmaken of je carrière een boost kunt geven.

Systemisch werken

Bij de 1e verdieping kun je ook terecht voor een opleiding systemisch werken. Deze opleiding richt zich op de patronen die je hebt ontwikkeld in je jeugd. Deze vormen de basis voor het gedrag dat je nu nog steeds vertoont. Sommige patronen kunnen je helpen in situaties in het dagelijks leven, maar veel patronen werken je juist tegen. Tijdens onze opleiding systemisch werken leer je herkennen welke valkuilen je vroeger hebt ontwikkeld en geven we je handvatten mee om deze patronen te doorbreken. 

https://www.1e-verdieping.nl/