Kamasutra voor Vrouwen na 1800 jaar eindelijk klaar

De Kamasutra voor Vrouwen (Maithuna) is het boek waar alle vrouwen in de westerse wereld op zitten te wachten. Eindelijk krijg je als man en vrouw uitleg hoe je als koppel tantrisch kunt vrijen. Vrouwen ga in hun dertiger jaren op zoek naar diepgang in hun relatie. Het is de mannelijke partner die mee moet evolueren. Vaak vindt de mannelijke partner dat hij een fantastisch liefdesleven heeft. Elke week zijn eigen 11 minuten en dan is hij al in topvorm.

Rond hun 38e levensjaar is het voor vrouwen genoeg geweest. Er moet iets gaan veranderen want ze zijn in 80% van de gevallen niet gelukkig. Dit wordt vooral veroorzaakt door manlief. Een depressie loert om de hoek met een langdurig ziekteverzuim. Eerst naar de dokter om een pilletje te halen. We hebben het over onderdrukken van symptomen.

Een dokter met mensenkennis zal al heel snel deze mevrouw wijzen op haar huidhonger. Gaat ze op zoek, dan vindt ze een tantra massage voor vrouwen als alternatief tegen huidhonger. En feitelijk is dit ook zo. Deze intense aanraking laat haar intens genieten en zich 100% vrouw voelen. Na deze fantastische ervaring gaat ze zich verdiepen in Tantra.

De eerste stap is het kopen van het boek Maithuna. Vervolgens koopt ze een Yoni trainer om haar Yoni-spieren te trainen. Eens dat ze dit beheerst zal ze haar mannelijke partner laten voelen welke vaardigheden ze beheerst. Een desillusie, want hij is nu nog sneller klaar…

Dus gaat ze beter op voorhand met haar mannelijke partner in gesprek, zodat ze samen de beleving kunnen ervaren. Sommige koppels willen ook zelf leren tantrisch masseren. Dit is een vaardigheid die is aan te leren, maar vraagt geduld en veel oefening. Willen beide partners dit, dan hebben ze een nieuwe hobby gevonden. Eentje die bijdraagt aan een betere intimiteit en onderlinge communicatie.

Het tantrisch masseren kan worden gebruikt als voorspel van de Maithuna. Voor zowel de Maithuna als het tantrisch masseren geldt dat de ruimte moet voldoen aan een aantal zaken. Zo moet deze lekker warm zijn. De gemasseerde ligt tenslotte stil en dan krijg je het al snel koud. Het effect van de massage wordt dan verstoord door het gevoel van koude. Het licht dient gedimd te zijn, bij voorkeur lampjes van kokosbollen. Deze kun je verkrijgen bij Suppliez.eu waar ze alles hebben voor massage en Maithuna.

En dan is er de ondergrond. Deze moet stevig zijn om goed te kunnen bewegen als massagepartner (is de masseur). Hij of zij moet zorgen dat er geen rugproblemen ontstaan. Een Thaise massagemat wordt ook wel Maithunamat genoemd kun je hiervoor perfect gebruiken. Het is belangrijk om de juiste kleur te kiezen, zodat je geen olievlekken ziet.