Gorakuten
Image default
Reference / Education

Houten vloeren van hoge kwaliteit bij Bax houthandel

Het kiezen uit meerdere houten vloeren is nogal een moeilijke keuze. Omdat er een enorm aanbod bestaat uit houten vloeren is het soms lastig om te bepalen wat voor soort vloer goed past in jouw interieur. Maar met het advies van de houthandel kom je een stuk dichterbij de uiteindelijke vloer die jij in je woning laat leggen. De houthandel bestaat al meer dan vijfentwintig jaar en heeft daarmee een hoop ervaring opgebouwd gedurende die jaren. De vloeren worden voor lage prijzen geproduceerd en hebben een hoge kwaliteit. Zo betaal je als klant nooit te veel en ben je verzekerd van een goede kwaliteit van je houten vloer. Voor iedereen is er bij de houthandel een keuze te maken uit de houten vloeren, dus ook wanneer je niet beschikt over een groot budget.

Ruim aanbod aan houten vloeren

Uit de ruim 200 houten vloeren kun je bij de houthandel zeker slagen voor een mooie vloer voor jouw woning. De vloeren zijn erg uiteenlopen. Zo heb je vloeren met een motief, zoals bijvoorbeeld een vloer met visgraat. Maar er zijn ook vloeren die een dikke houten knoest in het hou hebben zitten. Bij de houthandel kun je kiezen uit twee verschillende diktes aan houten vloeren. Bij het kiezen van de juiste dikte word je uiteraard geadviseerd. Het gaat hierbij vooral om de plaats van de woning en het soort woning waar de vloer in geplaatst gaat worden. De houten vloeren kunnen niet alleen op verdiepingen worden gelegd, maar zijn ook geschikt om je trap mee te bekleden.

Soorten vloeren

Naast houten vloeren kun je bij de houthandel ook terecht voor andere vloeren, zoals laminaat of pvc vloeren. Deze vloeren zijn meer geschikt voor mensen met een laag budget. Houten vloeren zijn nogal prijzig, maar hebben een heel andere werking. Zo zijn die vloeren een natuurlijk product, waardoor deze nog kan verkleuren naarmate de tijd verstrijkt. Wel hebben deze vloeren meer onderhoud nodig. Zo moet je de vloer eens in de zoveel tijd voorzien van een laag olie en dien je de vloer op een bepaalde manier te leggen, omdat de vloer nog kan uitzetten.