Gorakuten
Image default
Reference / Education

Groeneveld GDW

Het motto van Groeneveld GDW is dat we doelgericht en menselijk proberen te incasseren, zo zijn we uw besluitvaardige gids in het incassotraject. In onze service dragen we zowel zorg voor u, onze klant, en de debiteur. De beste manier om tot een oplossing te komen is door er samen te komen. Bovendien wilt u niet uw klantrelatie verliezen, daarom proberen we het menselijke aspect nooit uit het oog te verliezen.

Menselijk incasseren met Groeneveld GDW

Het incassotraject begint pas wanneer de normale route al belopen is, en er geen andere oplossing is. Dit begrijpen we, daarom houden we rekening met de toegenomen frustratie die al eerder is opgebouwd. Zorgvuldig lopen we het traject door, terwijl we doelgerichtheid en duidelijkheid balanceren met voorzichtigheid en menselijkheid. Zo komen we op de snelste manier tot een optimale oplossing. Mocht het toch zover komen, gaan we met u de gerechtelijke procedure in, maar dan hebben we het in ieder geval geprobeerd, en kansen gegeven waar er ruimte is.

Het begin

Als eerste wordt de pre-incassobrief verzonden naar de debiteur, dit kan gezien worden als een laatste mogelijk om zonder extra kosten tot een overeenkomst te komen en hoeft u enkel betaald te worden wat de debiteur schuldig is. Vaak is deze brief al genoeg aansporing om de debiteur de verdere incassoprocedure te laten voorkomen. Voor u noch de debiteur zijn er extra kosten gerekend, en iedereen kan blij naar huis.

De procedure

Mocht het niet baten, gaan we verder met de incassoprocedure en nemen we de zaak van u over. Wij zullen de betaling vervolgens zo vlot mogelijk afwikkelen, terwijl we de vervaltermijnen bewaken. U kunt het verlopen van de procedure volgen met uw account op onze website, maar hoeft zelf niets meer te doen. Wij regelen het allemaal.

Toch een deurwaarder

Het komt voor dat de incassoprocedure niets oplevert, en dan is het tijd om over te gaan op het grof geschut. Met uw toestemming dragen we intern het dossier over aan de deurwaarder, die verder gaat met de gerechtelijke procedure. Hierna zal u krijgen waar u recht op heeft.