Gorakuten
Image default
Reference / Education

Gratis oefenexamens maken met oefentoets

Gratis oefenexamens maken met oefentoets

Via oefentoets kun je gratis oefenvragen en oefenexamens maken voor verschillende vakgebieden. Er zijn al honderden online vragen voor het VCA examen, Wft basis examen, SVH sociale hygiene examen en er wordt op dit moment gewerkt aan online oefenvragen om je rijbewijs te halen. De oefenvragen om verkeersborden te oefenen staan inmiddels online.

 

VCA

Binnen veel organisaties waar gewerkt wordt met relatief hoge veiligheidsrisico is het vandaag van belang om een VCA certificering te hebben. Zowel bedrijven als opdrachtgevers en zelfs de consulenten van de uitzendbureaus moeten een VCA certificaat hebben, waardoor aangetoond wordt dat veiligheid, welzijn en gezondheid van medewerkers hoog in het vaandel staat.

 

Via oefentoets kun je gratis een proefexamen VCA maken. Er zijn inmiddels al een paar honderd vragen die je zonder registratie of betaling kunt maken.

 

Wft

Binnen de financiële sector is dienstverlening in de belang van de klanten vandaag de dag essentieel. Vanwege de kredietcrisis in 2007 en 2008 zijn er strengere eisen die gesteld worden aan medewerkers die werkzaam zijn in de financiële sector. De klant dient hierbij ten alle tijden centraal te staan. Een financieel advies moet met de adviesregel altijd aansluiten bij het klant- en risicoprofiel van een consument, zodat aangetoond is dat een advies onafhankelijk is. Met het Wft basis examen kan een financieel medewerker aantonen dat hij over voldoende vakkennis beschikt om een klant goed te kunnen adviseren. Iedere medewerker die klantcontact heeft moet daarom ook in het bezit zijn van een Wft basis diploma volgens de Wet op het financieel toezicht.

 

Sociale hygiene

Binnen de horeca draait het om het welzijn en veiligheid van de gasten. Vanwege de drank- en horecawet zijn er eisen gesteld waaraan een horecaonderneming moet voldoen, zodat de veiligheid en welzijn van gasten is gewaarborgd. Op moment dat een horeca of slijterij alcoholische dranken schenkt is het verplicht dat er altijd één persoon aanwezig is die in het bezit is van de verklaring sociale hygiene. Met dit certificaat toont iemand aan dat hij over de basiskennis beschikt met betrekking tot alcohol, lastige gasten, bedrijfsformule en andere relevant onderwerpen waar een leidinggevend dagelijks te maken krijgt in de horeca.

Via oefentoets kun je nu gratis een proefexamen sociale hygiene maken om je vakkennis te toetsen. Op basis van oefenvragen en oefenexamens kun je nagaan of je in staat bent de verklaring sociale hygiene te maken. Maak ook gebruik van de samenvatting om de actuele lesstof snel te leren, waardoor het slagen voor het sociale hygiene examen gegarandeerd is.

 

Rijbewijs

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het maken van officiële CBR oefenexamens voor het rijbewijs B. Inmiddels zijn de eerste oefenvragen om verkeersborden oefenen mogelijk te maken. Maak de oefenvragen voor de verschillende categorieën verkeersborden, zodat je deze basiskennis al direct beheerst. Houd de website in de gaten want over enkele maanden zullen er ook diverse oefenvragen voor het CBR examen beschikbaar komen.

 

 

Heb jij nog andere leuke oefenexamens die wij op de website kunnen plaatsen dan kun je altijd contact met ons op nemen. Wij gaan kijken of de aangedragen oefenexamens van toegevoegde waarde zijn voor de gebruikers van oefentoets. Het maken van gratis oefenexamens is voor ons allemaal een prachtige dienstverlening!

 

Oefentoets online je kennis toetsen!

https://www.oefentoets.com/