Gorakuten
Image default
Reference / Education

Eerste Hip Hop dansschool in Twente een feit

Hip Hop, kunst en dans in één

Een plek waar artiesten met een voorliefde voor Hip Hop bij elkaar kunnen komen is er in het Oosten van het land nog nooit geweest, tot op de dag van vandaag. Door het initiatief van Talentfabriek 053 is het nu mogelijk om in Enschede te excelleren als artiest.

Dansschool Enschede

Dansscholen zijn er overal, je kent ze wel. Je stuurt je zoon of dochter op dansles en daar leren ze een paar danspasjes en gaan vervolgens weer naar huis maar er zijn maar weinig dansscholen die zich focussen op het creëren van een artiest die ook echt wat met zijn of haar kwaliteiten kan doen op het gebied van een carriere waarmee een flinke plak brood te verdienen is. 

Talentfabriek053 is een dansschool in Enschede die niet de focus legt op het aanleren van wat danspasjes maar op het inspireren van leerlingen om het alle talenten die ze in zich hebben te laten ontdekken door middel van dans. 

Tijdens de lessen wordt er een basis gelegd om een goede danser te worden die na verloop van tijd niet meer afhankelijk is van de standaard danspasjes die je doorgaans op een dansschool aangeleerd krijgt. Net zoals bij al het andere in het leven begint expertise bij een goed fundament. Het fundament die je bij Talentfabriek053 aangeleerd krijgt komt voort uit Hip Hop. 

Trailer:

G-team

Naast de reguliere danslessen is er bij Talentfabriek053 ook de mogelijkheid voor mensen met een beperking om te dansen. Dit gebeurt onder leiding van een specialist en alle (voorzorgs)maatregelen die nodig zijn om dit te kunnen bewerkstelligen zijn aanwezig. Met het G-team zoals op de website wordt aangegeven is Talentfabriek053 ook een pionier in Twente. 

40+

Net zoals met het G-team is Talentfabriek053 de eerste dansschool in Enschede en zelfs Twente die lessen aanbiedt voor mensen van 40 jaar of ouder. Dansen is immers niet alleen voor jongeren maar voor iedereen. Bijna iedereen houdt ervan om lekker te bewegen op muziek. Hoe vet is het om je vader, moeder, opa of oma Hip Hop moves te zien doen? Waanzinnig toch?

Kunst

Kunstenaars kunnen gebruik maken van Talentfabriek053 om exposities tentoon te stellen of om kunt te maken. De locatie is er uiterst geschikt voor. De dansschool in Enschede is gevestigd in een oude fabriek die helemaal is geüpgradet naar een mooie industriële locatie. Perfect voor fotoshoots, film opnames of andere kunstvormen.  

Bezoeken

Voor een ieder die zich bezighoudt met Hip Hop, dans of kunst is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Talentfabriek053 of kijk eerst eens op de website van de dansschool in Enschede

https://www.talentfabriek053.nl