Gorakuten
Image default
Reference / Education

Een virtual assistant? Bestaat dat?!

Ik kwam er een paar maanden geleden achter dat er blijkbaar virtual assistants bestaan. Dit kwam echt ideaal voor mij uit, omdat ik echt iemand moest inhuren die mij kon helpen met bepaalde zaken in mijn bedrijf. Ik reis namelijk erg veel om mijn product en dienst in het buitenland ook succesvol te maken. Maar hierdoor heb ik veel minder tijd voor alle administratieve zaken van mijn onderneming. Dus zo’n virtual assistant kan ik goed gebruiken.

Wat kan een virtual assistant voor mij betekenen?

In het begin had ik geen idee wat een virtual assistant voor mij kon doen of dat het überhaupt iets voor mij was. Daarom ging ik kijken of ik ergens met een proefperiode een virtual assistant kon huren om te kijken of ze echt bij mij paste. Niet veel bedrijven doen dit en daarom was het goed zoeken. Gelukkig kwam ik snel in contact met het bedrijf van SAM Assistants. Daar hebben ze onder andere virtual assistants en nog veel meer hulpmiddelen om ons als ondernemers te helpen. Ik mocht daar op gesprek komen met een van de assistants om te kijken of we een goede klik hadden. Tijdens die afspraak heb ik alleen maar kunnen lachen om deze persoon en we hadden meteen een goede band. Bovendien wist zij veel over het bedrijfsleven en dat was precies wat ik in een assistant zocht.

Kan niet meer zonder!

Nadat we een proefperiode contact hadden ondertekend, zou deze assistant mij voor twee weken helpen en dan konden we verder kijken of ik door wilden gaan. Nou, die twee weken vlogen zo voorbij en ik kan echt niet zonder haar. Ik merkte meteen dat alles soepeler ging in het bedrijf en dat ik mij meer kon focussen op andere zaken en dat vond ik erg fijn. Nu werkt de virtual assistant full-time bij ons en ik ben super blij met haar hulp.

SAM Assistants

Meer weten over de diensten van SAM Assistants? Bekijk dan de website van SAM Assistants voor meer informatie over Virtual Assistant en wat ze nog meer aanbieden qua diensten om uw bedrijf te helpen.