Een iPhone 5C als refurbished model kopen? Ontdek de voordelen

De iPhone 5C is een populaire en budget telefoon van Apple. De iPhone staat bekend om zijn kleurrijke en daarmee vrolijke uitstraling. Het is de ideale telefoon voor mensen met een krapper budget. Een iPhone 5C is bij Forza Refurbished al verkrijgbaar vanaf € 159.

iPhone 5C: een ware verrassing

De iPhone 5C is misschien wel het beste te omschrijven als een ‘opvallend exemplaar’. In vergelijking met de overige modellen van Apple valt hij namelijk erg op. Dit komt door de felle kleuren en budget prijs. Anderzijds valt de 5C ook erg op vanwege zijn prijs-kwaliteit verhouding. Het is een betaalbaarder alternatief in vergelijking met de 5S. Ben je van plan om een 5C te kopen? Ga dan voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished. Hiermee bespaar je veel geld en krijg je ook nog een standaard 2 jaar garantie.

Release iPhone 5C

De 5C werd op 25 oktober van 2013 gereleased in Nederland, België en Luxemburg. Dit was ruim een maand nadat de iPhone 5C in de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk werd uitgebracht. De iPhone was daar al sinds 20 september van 2013 te kopen. Vandaag de dag is de iPhone 5C nog steeds een gewilde telefoon. Kies je voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished? Dan bespaar je ook nog eens flink in de portemonnee.

In de praktijk met de iPhone 5C

De 5C wordt in de praktijk omschreven als een bijzonder vlotte telefoon. Het unlocken en opstarten van de camera-app, agenda, muziekspeler en browser verloopt ontzettend snel. Dit komt omdat de hard- als software perfect op elkaar zijn afgestemd, waardoor alles feilloos samenloopt. De iPhone 5C is een bijzonder goed betaalbare iPhone van Apple. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished.

Conclusie

Inhoudelijk is de iPhone 5C erg gelijk aan de iPhone 5. Wat natuurlijk wel direct opvalt is de felle kleuren en de plastic behuizing. Het voordeel hiervan is dat de 5C ook goed bestand is tegen val- en stootschade. Kies je voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished? Dan bespaar je veel geld in de portemonnee.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5c/