Gorakuten
Image default
Reference / Education

Een HP Pagewide printer kopen bij Repromat

Wij gingen een nieuwe investering in ons bedrijf doen, een HP Pagewide printer. Ik, als eigenaar van het bedrijf, had deze printer al een tijdje op het oog en vond hem prachtig. Daarom wilden ik hem aan onze machinereeks toevoegen om meer opdrachten voor klanten te kunnen printen in grotere formaten. Maar er zijn allerlei soorten en ik kon maar niet kiezen. Daarvoor zocht ik hulp van iemand die daar meer verstand van had.

Wat kan een HP Pagewide printer voor ons bedrijf betekenen?

Ik heb veel research gedaan bij de HP Pagewide printer voordat ik een besluit ging nemen of ik deze wilde aanschaffen. Maar deze printer kan vele voordelen bieden aan ons bedrijf. Bijvoorbeeld dat deze printer in één keer een groot formaat kan uitprinten in een hoog tempo. Al onze andere printers kunnen dit niet aan en we zien dat steeds meer klanten van ons vragen om grootformaat opdrachten. Hier moeten wij op in kunnen spelen, vandaar deze printer. Maar er zijn ook verschillende soorten HP Pagewide printers op de markt die allemaal unieke eigenschappen hebben. Degene die wij zochten was dat deze printer snel maar hoge kwaliteit kon printen. Hiervoor heb ik een expert ingeschakeld om mij te helpen met een keuze maken. Deze expert was van het bedrijf Repromat.

Repromat gaat zorgvuldig met klanten om

Nadat ik in gesprek was gegaan met Repromat, wist ik eindelijk welke printer het beste was om aan te schaffen. Daarom deed ik meteen met Repromat een samenwerking om de printer te bestellen en bij ons te leveren. Dit wilden ze graag voor ons doen en ik ging akkoord met de voorwaarden. Ze kwamen de printer brengen en installeerde deze helemaal tot hij klaar was voor gebruik. Daarna kreeg iedereen een instructie over de machine hoe deze werkt. Ik vond de manier waarop Repromat met zijn klanten om gaat heel fijn. Als ik meer producten van hun nodig heb, koop ik het bij hen.

Contact

WIlt u meer weten over het bedrijf Repromat of over het assortiment waar ze van beschikken? Bekijk dan de website voor meer informatie via www.repromat.nl.