Gorakuten
Image default
Reference / Education

Dozen op maat

Voor dozen op maat ga ik tegenwoordig naar De Dozenhal. Ons bedrijf dat zich steeds meer richt op online verkoop vanuit de webshop kwam voor logistieke uitdagingen te staan. Kartonnen dozen op maat spelen hierin een belangrijke rol. Onze vorige leverancier bleek vaak niet te beschikken over maten waar wij behoefte aan hebben. Dan kom je in situaties terecht waarbij je producten moet gaan verpakken in veel te grote dozen. Dit heeft als gevolg dat je kostbare ruimte verspilt tijdens het transport. Wij hebben het transport en de levering van onze producten in eigen beheer. We beschikken over een drietal bestelbusjes die per rit ongeveer 30% meer pakketten kunnen vervoeren. Dit is een direct gevolg van de dozen op maat die wij gebruiken momenteel. De kosten worden hierdoor substantieel gereduceerd en onze winst wordt hiermee verhoogd. De dozen op maat bestel ik eens per week. Ik heb bij De Dozenhal mijn eigen online account, waarmee ik zeer eenvoudig een partij kan bestellen. Online kan je ook gemakkelijk een prijs berekenen en de beschikbaarheid van dozen op maat bekijken. De Dozenhal heeft vrijwel altijd alle maten gewoon netjes op voorraad. Het komt natuurlijk voor dat je af en toe blijft zitten met restanten. De dozenhal neemt deze restpartijen gewoon terug.

Maatwerk bij De Dozenhal

Sinds kort laat ik onze dozen op maat ook bedrukken. Ons logo staat tegenwoordig op onze dozen. We hebben daarmee een meer professionele uitstraling en zijn beter herkenbaar. Het logo wordt ook door De Dozenhal gedaan. Elke ondernemer die te maken heeft met ruimte verspilling als gevolg van de verkeerde formaten kartonnen dozen, raad ik aan om De Dozenhal te benaderen. Dozen op maat zorgen voor een kostenbesparing. Afgezien van dei kostenbesparing zorgen dozen op maat ook voor minder belasting van het milieu.

Milieu

Door gebruik te maken van dozen op maat, belasten we het milieu minder. Door de besparing in ruimte die we hebben gerealiseerd, beperken we het aantal ritten dat we nodig hebben om alle producten te bezorgen. Wil je meer weten over dozen op maat van De Dozenhal, bezoek dan de website en bekijk het ongekende aanbod.