Gorakuten
Image default
Reference / Education

DIY: Een origineel verkleedpak maken

Staat er een verjaardag voor de deur en wil je een origineel feestje geven? Waarom maak je hier dan geen verkleedfeestje van? Je kunt dan iedereen laten komen zoals ze willen, maar je kunt ook een thema aan het verkleedfeest geven. Prinsessen is natuurlijk altijd populair, maar je zou ook een Lego feest of Minecraft feest kunnen geven. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om het feit dat verkleedpakken zo duur zijn of dat je ze niet kunt vinden. Het is namelijk heel eenvoudig om deze outfits helemaal zelf te maken. Dit is leuk om samen met je kind te doen en je bespaart je er een hoop geld mee! 

Een feest met een thema 

Stel bijvoorbeeld eens dat je een Minecraft feest gaat geven. Dit is iets wat bij jongens momenteel natuurlijk helemaal hot is. Je maakt het jezelf dan best wel makkelijk als je hier dan outfits bij wil maken. In Minecraft is alles vierkant of rechthoekig, dus ga gewoon eens langs bij een paar supermarkten om dozen te halen. Hier maak je dan leuke maskers of kostuums van. Natuurlijk zijn die dozen dan ook wel voor andere outfits of accessoires te gebruiken. Je kunt ze ook verknippen om er dan iets geheel anders mee te maken! Maar er zijn in de supermarkt nog veel meer andere ideeen te vinden. 

Haal je idee uit de folder van de week 

Op folderbode.nl vind je een overzicht van alle supermarktfolders van deze week. Hier staan vaak leuke aanbiedingen in die niets met eten te maken hebben. Knutselspullen voor een leuk bedrag, of lekkers dat je prima als traktatie kunt gebruiken bij je feestje. Misschien kun je hier zelfs wel op je idee komen. Vaak kun je aan de boodschappen die er voor kinderen worden aangeboden wel zien wat er op dat moment het meest hip is. Je zou het dan ook niet zeggen, maar zo’n eenvoudige supermarktfolder is op die manier een enorme bron van inspiratie!

https://www.folderbode.nl