Gorakuten
Image default
Reference / Education

De loopbaancoach in Ede helpt jou met loopbaanbegeleiding

Iedereen heeft wel eens behoefte gehad aan loopbaanbegeleiding door een loopbaancoach omgeving Ede bijvoorbeeld. We zijn er allemaal geweest. We hebben een hekel aan onze huidige functie of staan stil met betrekking tot ons carrièrepad in het algemeen. Misschien wil je een eigen bedrijfje starten, maar weet je niet waar je moet beginnen. Je mag dan wel van je huidige job houden, maar je ambitie en resultaat vertellen je dat je op zoek moet gaan naar andere opportuniteiten. Bekijk deze loopbaancoach in Ede.

De loopbaancoach Ede helpt je een betere versie van jezelf te worden

De loopbaancoach in Ede geeft je advies om de beste versie van je professionele zelf te worden en te blijven. We besteden ongeveer een derde van ons leven op ons werk, en volgens een studie uit 2014 is slechts 52,3 procent van de mensen blij met hun baan. Als een individu ongelukkig met zijn of haar carrièrekeuze is, kan dat leiden tot angst, depressie, lichamelijke gezondheidsproblemen, stemmingswisselingen en andere negatieve factoren.

Voordelen van een loopbaancoach

Je zou kunnen profiteren van het werken met een loopbaanbegeleider om je professionele en persoonlijke doelen te bereiken. Middelbare scholieren en studenten die hebben gewerkt met loopbaanbegeleiders hebben de neiging om meer van hun doelen te behalen, als gevolg van structuur en begeleiding. Personen die al meerdere jaren op de werkplek werken, kunnen ook profiteren van het advies en de methoden van de professionals van Loopbaanbegeleiding.

Houd je persoonlijke doelen altijd voor ogen

Voorafgaand aan de eerste kennismaking met uw loopbaancoach in Ede, heeft je een aantal doelen voor ogen. Als je meer richting nodig hebt en niet weet welk carrièrepad je moet volgen, maak dan een lijst van je interesses en vaardigheden. Je coach zal samen met jou een plan op maat opstellen om je te helpen je geschetste doelen en doelstellingen te bereiken. Je haalt meer uit het proces als je goed hebt nagedacht over waar je goed in bent of waar je meer over wilt weten.

Sta open voor verandering

Als je met open vizier naar je loopbaanbegeleiding sessie gaat, zal dat meer winst opleveren. Wat voor sommige mensen werkt, werkt misschien niet voor jou, maar je moet altijd bereid zijn om het te proberen of op zijn minst een gesprek te voeren over een voorgestelde verandering. Neem uitdagingen aan met open armen.