Gorakuten
Image default
Reference / Education

Een herenfietsfiets kopen? Bij premiumbikes zit je goed.

Dé Fietsenwinkel in Nederland voor alles wat met fietsen te maken heeft

Wat is het eerste vervoersmiddel wat in u opkomt wanneer u denkt aan Nederland? Is het de trein, auto, tram of misschien de step? Nee, waarschijnlijk dacht u aan het vervoersmiddel waar de meeste Nederlanders als snel mee om leren gaan, namelijk: De fiets. Het stalen ros van is een van de meest kenmerkende dingen van Nederland. Voor elk persoon in heel het land zijn er 1,5 fietsen. Nu gaat dit natuurlijk niet over een normale fiets en een éénwieler, maar over het gemiddelde. Al deze fietsen moeten natuurlijk onderhouden worden of zijn wel eens toe aan een grondig check, vooral de herenfiets is populair in Nederland.

Bij premiumbikes.nl (website) leveren wij al deze diensten en meer. Omdat veel mensen bijna hun hele leven een fiets nodig hebben, is het noodzaak dat u altijd over een fiets beschikt. Zij het een familie erfstuk of een splinter nieuwe elektrische fiets, ze moeten allemaal in staat zijn om te fietsen.

Fietswinkel premiumbikes voor al uw fietsenbenodigheden

Bij premiumbikes.nl kunt terecht voor al uw fietsbenodigdheden. Zo hebben wij veel verschillende fietsen van alle grote fietsmerken in Nederland. Ons assortiment bestaat uit merken zoals Cortina, Qwic elektrische fietsen, Altec, Volare, Gazelle, Static en nog veel meer. Voor alle fietsen die aangeschaft zijn in onze fietsenwinkel geldt altijd minimaal 1 jaar garantie en een gratis servicebeurt. Want bij Premiumbikes willen we er zeker van zijn dat u met een goed gevoel op weg kan gaan. Tijdens deze servicebeurt wordt uw fiets op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u altijd even bij ons binnen lopen zonder afspraak.

Accesoires bij premiumbikes

Heeft u zelf enige kennis van fietsen, dan kunt u ook altijd terecht voor een groot aanbod aan onderdelen een accessoires. Wij beschikken over fiets onderdelen en fiets accessoires van de merken Bobike, Yepp, Abus, Axa, Polsiport, Altec, Basil en nog veel meer. Onze monteurs geven u graag extra kennis en ondersteuning over het onderhouden van uw fiets. Zo kunt u zelf er voor zorgen dat uw fiets een lange tijd mee gaat. Blijkt het toch een te grote klus, dan staan wij uiteraard altijd graag voor u klaar. Voor de wat meer uitvoerige onderhoudsbeurten en reparaties kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan het crankstel vervangen, banden vervangen of een software update voor een elektrische fiets. Ook voor reparaties en onderhoud kunt u gewoon zonder afspraak binnen komen lopen. Kleine reparaties proberen we op dezelfde dag nog te repareren. Dit geldt natuurlijk ook voor fietsen die u niet bij ons aan heeft geschaft. Blijkt het onderhoud langer te duren en kunt u de fiets geen dag missen, dan krijgt u van Premiumbikes gratis een leenfiets mee. Zo hoeft u geen moment immobiel te zijn.

Tijdens het aanschaffen van een fiets kunt u ook altijd langskomen op onze locatie voor een gratis en vrijblijvende proefrit op uw (nieuwe) fiets. Zo bent u er zeker van dat u de juiste fiets uitkiest om jaren lang op te rijden. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact met onze vakkundige monteurs opnemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is onze fietsenwinkel 7 dagen per week geopend. Maar buiten de openingstijden van onze fysieke fietsenwinkels bent u natuurlijk ook altijd welkom op onze website.

Telefoon: 
0180-628930

E-mail: info@premiumbikes.nl

https://www.premiumbikes.nl/herenfiets/